Atenció a la ciutadania

L’horari d’atenció al públic de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas és de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. A les tardes, durant l’hivern, des de mitjans de setembre i fins a Sant Joan, també s’obre de 16 a 18:30 hores. L’horari de l’oficina de Sant Privat d’en Bas és el dimecres i divendres de 13 a 14 hores.

Per tal de ser accessibles als pobles de la Vall, tots ells tenen un o dos regidors de referència. Anna Bach i Josep Pujol són els regidors de referència a Sant Esteve d’en Bas, Gemma Puigvert és referent de Sant Privat d’en Bas i el Mallol; Magda Roca és referent d’Els Hostalets d’en Bas i Falgars; Margarita Castañer és referent d’el Mallol i la Pinya, i Jordi Prat és referent de Joanetes i Puigpardines.

Per poder reunir-se amb alcaldia, els regidors, o els tècnics cal sol·licitar hora prèviament. Ho poden fer trucant al 972 690 225, enviant un correu electrònic a ajuntament@vallbas.cat o bé dirigint-se a les oficines del consistori.

Una altra via de contacte amb l’Ajuntament és mitjançant el portal web La Vall en un Clic. Aquesta és una eina que es va posar en marxa el 2015 per agilitzar la participació i la comunicació entre l’equip de govern i la ciutadania i millorar el dia a dia a la vall.