Centre Esportiu Municipal de la Vall d’en Bas

Ubicat a l’entrada del poble de Sant Esteve d’en Bas, al costat de la piscina municipal i el camp de futbol, el Centre Esportiu Municipal de la Vall d’en Bas consta de tres espais diferents: una pista poliesportiva de 900 metres quadrats amb una pista de futbol sala, una d’handbol, tres de bàsquet i dues de voleibol; una sala amb màquines de musculació i material d’entrenament per poder realitzar una gran varietat d’exercicis i una sala on es fan classes dirigides de tota mena.

Algunes d’aquestes activitats són:

  • Gent gran: una activitat encarada pel Casal de la gent gran on es realitzen exercicis de mobilitat i estiraments.
  • Pilates: activitat que busca la millora de la flexibilitat, mobilitat articular i propiocepció del cos mitjançant moviments suaus donant èmfasi a la respiració i relaxació del cos i la ment. Enfortiràs la musculatura interna treballant conjuntament el control, la concentració, fluïdesa, precisió, i respiració.
  • Tonificació: Activitat destinada a la millora del to muscular de tot el cos, ajudant i millorant la prevenció de lesions. També aconseguiràs augmentar la força i resistència muscular de tot el cos.
  • Manteniment adults: una sèrie d’exercicis i moviments que ajudaran a conservar un estat físic saludable. Són exercicis orientats a reforçar tots els músculs, millorar l’estat de les articulacions i a més d’incrementar la salut cardiovascular.
  • HIIT: És un entrenament de força-resistència, ja que combina exercicis anaeròbics i aeròbics. Les sessions d’exercici HIIT generalment consisteixen en un període d’escalfament i diverses repeticions d’exercici d’alta intensitat separades per exercici d’intensitat mitjana per a la recuperació i, finalment, un període de refredament buscant pujar i baixar el ritme cardíac.
  • Spinning: Activitat basada en el ciclisme “indoor” on la cadència segueix el ritme d’una base musical. Milloraràs el teu sistema cardiovascular, enfortiràs la musculatura de les cames, produiràs una gran despesa calòrica i reduiràs l’estrès entre d’altres.
  • Ioga: Activitat destinada a enfortir el cos i ment, mitjançant la pràctica de les asanes, la respiració i la meditació. Amb la pràctica del Ioga reduiràs l’estrès, milloraràs l’equilibri i la qualitat de vida.
  • GAC: Activitat muscular (Gluti, abdominals i cames) on tonificaràs el tronc inferior i la zona de core. També aconseguiràs augmentar la força de la musculatura de les cames, i milloraràs la postura al reforçar la musculatura estabilitzadora.

TEMPORADA 2023-2024

L’horari d’obertura del Centre és de dilluns a divendres de 16 a 22 h i els dissabtes de 9 a 13 h. Dins d’aquest horari és quan s’ofereixen totes les activitats dirigides i el servei d’ajuda i assessorament de plans d’entrenament personal fets per professionals.

Aquestes són les quotes i el calendari per la temporada 2023-2024: