S’activen les mesures per regular l’accés als espais naturals durant l’estiu

L’objectiu de les mesures és evitar la sobrefreqüentació i mantenir el medi natural en bon estat. Estaran vigents a partir d’aquest dissabte 22 de juny fins al diumenge 15 de setembre.

La barrera d’accés amb vehicle motoritzat de l’Àrea recreativa dels Pins – Pla de Can Xurri obrirà de les 8.30 a les 20 h. L’aforament màxim serà de 40 cotxes i 20 motocicletes, repartits en tres espais. Es prohibeix l’accés d’autocaravanes i es manté la prohibició de pernoctar. Comptarem amb un informador de dimecres a diumenge de les 10 a les 18 h.

L’entrada amb vehicle motoritzat a l’àrea recreativa costarà 2 € per moto, 5 € per cotxe i 7 € per furgoneta. Els residents de la Vall disposaran d’un tiquet d’accés especial mostrant el seu document d’identitat o volant d’empadronament.

Al Racó del Grau a la zona dels Hostalets, es restringirà la circulació a la carretera de la parcel·lària, entre el local social i la masia Aubert. Es permetrà només l’accés motoritzat als residents. També comptarem amb un informador de dimecres a diumenge de les 9 a les 16.30 h.

Vigilant ambiental