Un escape room virtual per vèncer l’emergència climàtica

cartell_energia_24

Ja som a mitja setmana ! I el repte d’avui consisteix en ‘Ajudar-nos a vèncer l’emergència climàtica’, un Escape room per resoldre amb la família o els amics: el compte enrere ha començat, podràs evitar la catàstrofe? El teu municipi es troba en risc imminent d’inundació! i el teu equip és l’última esperança per salvar-lo. Fes servir el teu enginy!

Com funciona el Sea Level Rise Room? El joc consisteix en un Escape room virtual. Tindreu 50 minuts per tal que tu i els teus companys d’equip resolgueu una sèrie de proves que trobareu en un seguit de pantalles. Per avançar a la següent pantalla o fase haureu de resoldre les proves que hi trobareu per tal d’obtenir el codi que us permetrà seguir endavant. En cas que no us en sortiu, cada pantalla inclou tres pistes que us serviran d’ajuda. El joc es basa en proves de lògica i de coneixement general. No calen coneixements i expertesa tècnica de cap tipus. Això sí, haureu de saber actuar sota pressió!

Forma un equip de 4 membres i diverteix-te durant 50 minuts! Pot jugar a aquest joc tota persona de com a mínim 12 anys d’edat. Per participar al joc t’hauràs de registrar al web (és un recurs gratuït i no t’enviaran informació de cap tipus ni es faran servir les teves dades). Un cop registra’t, reserva la sala de joc el dia i hora que us vagi bé a tu i als membres del teu equip. El web és compatible amb mòbils i tauletes, però tal de gaudir d’una millor experiència de joc és altament recomanable jugar-hi des d’un ordinador o portàtil de taula. Això si, cal que tu i els membres del teu equip disposeu d’un sistema de comunicació. Assegureu-vos que podeu parlar entre vosaltres mentre estigueu jugant (per exemple amb l’ús de Skype, Google Hangouts, Jitsi, etc.). Durant el joc cada jugador tindrà proves específiques, però us caldrà col·laborar per avançar!

Us hi atreviu??

https://sealevelriseroom.com/