Agenda setmanal de Can Trona

L’últim cap de setmana del mes d’abril arriba farcit amb quatre propostes culturals a Can Trona-Centre de Cultura i Natura, que detallem a continuació.

Dijous, doble activitat educativa

A Can Trona, la tarda del dijous 27 d’abril se celebraran dos actes d’educació. D’una banda, es durà a terme la jornada Educació social en el medi rural, coorganitzada per estudiants d’Educació Social de la Universitat de Vic i de la Universitat de Girona. La jornada començarà a les 15.30 h i comptarà amb una xerrada d’Eduard Carrera, una taula rodona, i un mini hakactó-express. 

Jornada Educació social en el medi rural. Dijous 27 d'abril, a les 15.30 h

En acabar la jornada, s’iniciarà una nova sessió de l’Espai Formatiu per a Famílies i Mestres, a les 19.30 h aproximadament. El monogràfic Joves: “fracàs” i “oportunitats” en el procés educatiu tractarà el fracàs i l’èxit dels adolescents en el sistema educatiu. A l’acte, dialogaran la sociòloga i professora de la UB, Sheila González; l’educador social i director de l’Escola NOIMA, Àngel Serrat; i el director del PTT Garrotxa, Biel Mossoll.

Espai Formatiu per a Famílies i Joves: Joves: "fracàs" i "oportunitats" en el procés educatiu. Dijous 27 d'abril, 19.30 h

Dissabte, torn del taller de culleres i CineXic

Dissabte al matí, Can Trona acollirà el taller per aprendre a fer una cullera de fusta. A càrrec de Roger Romagosa, els participants aprendran a tallar una cullera a partir d’un tronc d’arbre i només utilitzant eines manuals. El taller durarà des de les 10 fins a les 17.30 hores, amb una pausa al migdia per dinar. El preu del taller és de 20 euros i us podeu inscriure al web de Can Trona.

Taller de culleres de fusta. Dissabte 29 d'abril, de les 10 fins a les 17.30 h. Entrades a cantrona.koobin.cat

I a la tarda, tindrem una nova projecció de cinema infantil en català. Aquest mes, la pel·lícula del CineXic és La mama és pura pluja i es projectarà dissabte 29 a les 16.30 h. El film parla de la Jana, una nena de 8 anys, que ha de passar Nadal amb la seva àvia, ja que la seva mare necessita un descans; i la Violeta, que no s’hauria imaginat mai viure al Palau de Versalles. Totes dues protagonistes es trobaran amb situacions que no entraven als seus plans, però aprendran a viure-les amb optimisme i alegria. Podeu comprar les entrades al web de Can Trona.

CineXic: La mama és pura pluja. Dissabte 29 d'abril, 16.30 h. Entrades a cantrona.koobin.cat