Can Trona aposta pel talent de la Garrotxa – concerts i llibres durant el mes de març

Adrià Homs i Jessica Mellado, dos exemples de talent que tenim a la Garrotxa, acaben d’enllestir nous projectes que presentaran en primicia a Can Trona – Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas.

Somiem? Un llibre de comptes d’Adrià Homs

Veí del Mallol i mestre, Adrià Homs presenta el llibre de contes “Somiem?”, un recull de desitjos dels infants del món.

L’Adrià ha escollit l’equipament cultural de la Vall d’en Bas per a presentar per primera vegada al públic la seva òpera prima, cosa que és tot un honor pel centre, ja que es tracta d’un conte que recull les experiències que l’Adrià va conèixer durant el viatge que va fer fa set anys i que el va dur a conèixer històries i persones a Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa.

Arran de les experiències viscudes, aquest mediàtic mestre de la Garrotxa, va recollir desenes d’històries i desitjos d’infants d’entre 4 i 13 anys que trobava pel camí. A la tornada va decidir donar forma a tot aquest material amb un llibre on aplegar alguns d’aquests somnis. L’edició ha estat possible gràcies a una campanya de micromecenatge que es va iniciar el novembre de 2021 i que avui, després de col·laboració i les aportacions de molta gent, ja és una realitat i està a punt per a presentar-se. Durant la presentació a Can Trona, a més de l’autor, també hi haurà moltes de les il·lustradores que han col·laborat en el projecte de l’Adrià. L’acte serà gratuït, però cal inscripció prèvia a www.cantrona.cat. Més endavant, està prevista una altra presentació a la Fira del Còmic de Barcelona.

La presentació serà el dissabte 19 de març a les 16.30 h

Concert – presentació del nou disc Desordenado de Jessica Mellado

La cantant Jessica Mellado també ha escollit el centre per presentar el seu nou disc. Ho farà el divendres 25 de març a les 20.00 h en el mateix auditori. Tot i que Mellado ja va actuar aquest passat setembre a les Festes del Tura d’Olot, aquesta vegada es tracta de la primera vegada que presenta el projecte en format trio i amb una versió més intimista, i és que vindrà acompanyada de Jordi Carles i Jordi Cristau. L’entrada valdrà 8 euros i es podrà comprar a taquilla en el mateix moment d’arribar a l’acte. Per a reservar lloc trobareu un enllaç a www.cantrona.cat

Ambdós actes són una mostra de la consolidació del Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas com un agent cultural important de la comarca de la Garrotxa, que darrerament, ens té acostumats a una programació regular variada, intergeneracional i amb uns valors socials que són un dels pilars de Can Trona: educació de qualitat, igualtat de gènere i sostenibilitat.