Can Trona presenta la programació del mes de setembre

A punt de començar un nou mes de l’any, Can Trona-Centre de Cultura i Natura presenta la programació del mes de setembre, que compta amb tallers, exposicions i diverses xerrades.

L’encarregat d’encetar la nova programació serà un clàssic: els Docs del Mes. La nova temporada de documentals començarà amb el film Remant a la deriva, que parla dels canvis que es troben dos pescadors en la seva professió. El documental es projectarà divendres 1 de setembre a les 19.30 hores. Podeu reservar la vostra entrada a cantrona.koobin.cat.

La programació reprendrà el seu curs el dijous 14 de setembre, passades les festes d’Olot, amb una doble activitat. D’una banda, s’inaugurarà la nova exposició conjunta entre l’escola Verntallat i l’escola la Bòbila, de les Preses. L’exposició titulada Gurn: biodiversitat i fragilitat reflexiona sobre les pressions que viu el riu i analitza els reptes futurs per preservar-lo.

D’altra banda, el mateix dijous 14 a les 19 hores es durà a terme la Jornada ‘Ciclisme segur’, que constarà d’una xerrada per millorar la seguretat viària i per aprendre a compartir l’espai viari amb altres usuaris. Per assistir-hi, cal omplir aquest formulari.

Dissabte 16, Can Trona acollirà la presentació del conte La llegenda de l’aigua de la vida, de Montserrat Cuadros i Nina Bach. El conte parla de dos germans pit-roigs que prenen consciència de la importància de l’aigua per a la vida. 

A més, el mateix dissabte hi haurà un taller de cuina amb llegums en el marc del cicle Descobreix el que menges. Us podeu apuntar al web de Can Trona. Les places són limitades.

La programació del mes de setembre es tancarà amb les Jornades Maquis, on es parlarà de dones i resistència. Les jornades es desenvoluparan el cap de setmana del 23 i 24 de setembre, amb diverses xerrades i una caminada.