Cinefòrum de cinema espiritual

La 20a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya us convida el dissabte 18 de novembre al cinefòrum entorn de la pel·lícula francesa La brigade. L’acte iniciarà a les 16:30 a Can Trona amb la projecció del film i a continuació s’obrirà un debat amb l’educador social Biel Mossoll i el grup de Diàleg Interreligiós de la Garrotxa.

L’entrada té un preu de 2 euros, que es paga en arribar a Can Trona. Coordina l’activitat el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Sinopsi: La Cathy és una xef de 40 anys perfeccionista i rígida que està a punt de complir el seu somni: obrir un restaurant. Però res no surt segons les seves previsions i, confrontada amb serioses dificultats econòmiques, accepta a contracor una feina com a cuinera en una casa d’acollida de joves immigrants. El que la Cathy mai no hauria imaginat és que les seves habilitats i passió per la cuina poguessin canviar la vida d’aquests joves i, alhora, que ells tinguessin tant per ensenyar-li a ella.

Cartell de la pel·lícula "La brigade" de Louis-Julien Petit. Apareix un grup de sis persones amb estris de cuina i ingredients mirant a la càmera.