Marxa Terra de Remences, informació important

Aquest diumenge, 15 de maig, torna una nova edició de la Terra de Remences, la marxa cicloturista més important del país que, en aquesta edició recupera el format que tenia abans de la pandèmia.

Continuen convocant-se els dos itineraris: el curt (95 km) i el llarg (175), amb tres ports de 1a categoria (Capsacosta, el mític coll de Bracons i coll de Condreu) i un de 2a (coll de Canes) com a principals fites a superar.

El Club Ciclista Bas, l’entitat organitzadora ens ha fet arribar informació important entorn de l’esdeveniment i el seu itinerari:

A conseqüència de les obres efectuades d’asfaltatge, a la carretera GIV-0000 des del pont de Codella, Veïnat Cirera, fins a la cruïlla de Les Olletes, el Servei Català de Trànsit no autoritza el pas a cap prova esportiva fins transcorreguts sis mesos des de l’inici de les obres. És per això que des de l’organització s’han vist en l’obligació de canviar l’itinerari per aquesta edició del 2022. El canvi d’itinerari és el següent:

  • Procedents de La Pinya, cruïlla abans de Cal Vigatà, dreta, direcció cruïlla Can Ramonic, esquerra, direcció cruïlla a Veïnat Nou, dreta, Veïnat Nou, direcció cruïlla a Sant Privat, dreta.

Des de l’organització es demana que s’extremi la precaució, donat que, en ser un pas sense voreres, les bicicletes passaran a escassos centímetres de les cases. L’horari aproximat serà de les 10:00 fins a les 14:00 hores.

Més informació, aquí.