El Doc del Mes tanca temporada amb ‘Robots’ aquest 2 de juliol

Aquest divendres 2 de juliol a les 19.30 pots veure ‘Robots’ dins el cicle del Doc del Mes de Can Trona. T’has d’inscriure aquí: https://forms.gle/WSgpdont5dB7e3qM7​.

Aquesta pel·lícula estava programada aquesta temporada i es va haver de postposar per l’anunci de restriccions en el seu moment. Ara, clou el cicle de Documentals d’aquest curs, que tornarà l’any vinent.

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a chefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica.

Hi, A.I. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

Per reservar, envieu un whatsapp al telèfon 648 814 293 en horari d’oficina (de dilluns a divendres de 8h a 15h). Cal que ens faciliteu el vostre nom i el nombre de persones que vindreu.
Tanquem inscripcions el mateix divendres a les 15h.