El recull fotogràfic del cap de setmana a la Vall d’en Bas

La Diagnosi de la Pagesia, l’Espai Formatiu per a Famílies i Mestres i el Carnaval, els protagonistes del cap de setmana passat

Aquest passat cap de setmana, Can Trona-Centre de Cultura i Natura va acollir tres actes. D’una banda, dijous es va dur a terme una nova jornada del cicle de la Diagnosi de la Pagesia. En aquesta ocasió, la sessió anava enfocada a donar a conèixer la feina de la pagesia de la Vall d’en Bas. Com de costum, l’acte estava dividit en dues parts: una primera, on diversos convidats presentaven les seves experiències; i la segona, on es formaven espais de debat per intercanviar opinions sobre les propostes més adients per promocionar la pagesia de la Vall.

D’altra banda, divendres es va celebrar la segona sessió de l’Espai Formatiu per a Famílies i Mestres 2023, organitzat per la Càtedra de Renovació Pedagògica-UdG, Can Trona i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas. La xerrada parlava sobre la salut mental en infants i joves, posant èmfasi en l’acompanyament emocional i com els podem ajudar. L’encarregada de fer la xerrada va ser Anna Rigat, psicòloga i pedagoga. 

I dissabte, Can Trona també va acollir la tercera sessió del monogràfic de talla de fusta, on els assistents ja van començar a modelar les seves peces. 

El Carnaval també va ser un dels protagonistes del cap de setmana. Dissabte a la tarda, els carrers de Sant Esteve es van omplir de nens i nenes que van celebrar el Carnaval Infantil, organitzat per les Mum’s d’en Bas.

I finalment, diumenge al matí es va celebrar l’aplec de Sant Valentí de la Pinya. Hi van participar prop de cinquanta assistents, que van ser convidats a coca i vi dolç al cim de Sant Valentí.