“Estimada Sara” al Docs del Mes de Can Trona

El Docs del Mes es projectarà aquest divendres, 4 de novembre, a les 19.30 h a Can Trona. Inscripcions al web de Can Trona.

Nou mes, nou Docs del Mes. Aquest novembre, el cicle de Docs del Mes presenta un documental relacionat amb l’apoderament femení. “Estimada Sara” és el títol d’un film protagonitzat per Sara Bahai, la primera dona taxista de l’Afganistan. La cineasta Patricia Franquesa captura la força d’una dona poderosa que va trencar barreres en una societat marcadament patriarcal. El rostre emotiu de la Sara mostra uns ulls brillants, incansables per defensar els drets de les dones i aconseguir allò que semblava impossible.

El documental projecta una història d’amistat inspiradora entre dues dones plenes de vida, un cant al diàleg entre cultures. El relat gira de la por a l’amor i de l’amor a la por i mostra un testimoni d’una realitat que ja no existeix.

“Estimada Sara” es podrà veure a Can Trona aquest divendres, 4 de novembre, a les 19.30 h. Per poder veure el documental, cal que us inscriviu al web de Can Trona.

Com a novetat, aquest mes de novembre hi haurà servei de ludoteca. Les persones que vulguin veure el documental podran deixar la mainada a l’Aula Pedagògica amb la monitora.