Arriba la Festa de la Gent Gran, aquest any al Mallol

El diumenge 26 de maig celebrarem la ja coneguda Festa de la Gent Gran a la Vall d’en Bas. Un merescut homenatge a les persones més grans del municipi. Un dia de retrobaments, converses, somriures…

El programa inclou activitats diverses, una ballada de sardanes, teatre d’humor, una missa, un homenatge i un dinar popular. Tots els actes es realitzaran al local social de les Olletes, excepte la missa que serà a l’església de dalt del Mallol.

Els tiquets pel dinar es poden comprar fins al 22 de maig a l’ajuntament, el casal de Sant Esteve i el casal de Sant Privat. El preu és de 7 € per persones empadronades a la Vall a partir de 65 anys i 15 € per la resta de persones. S’ha de portar el plat, els gots i els coberts de casa.

L’ajuntament facilitarà el transport a les persones amb mobilitat reduïda. Cal demanar-ho a l’ajuntament. Si teniu una dieta especial, també cal que ho comuniqueu a l’ajuntament.

Programa

12 h. Missa a l’església de dalt el Mallol

12.45 h. Ballada de sardanes amb la Principal de Banyoles al local social de les Olletes

13.45 h. Homenatge a les persones més grans dels pobles de la Vall d’en Bas. Comptarem amb la intervenció de l’alcalde i la regidora d’acció comunitària.

14 h. Dinar. Menú: amanida, arròs i pollastre amb patates xips, postres, beguda, cafè, gotes i copa de cava.

16 h. Teatre d’humor a càrrec de la companyia Del Gremi