La Lletissonada del GECA torna aquest cap de setmana en plena forma!

Aquest diumenge, 1 de maig, se celebra la XLII Lletissonada en condicions prepandèmiques. Com cada any es col·labora amb un donatiu solidari.

La ruta d’enguany és circular, suma un total de 22 km i té un desnivell de 980 m. Els punts que guiaran la trajectòria seran: Pont de Can Benet, els Hostalets d’en Bas, les Comes, Camí de la Portallera, Serrat de la Codina, Els Sangles, Puig Sabastida (1.242 m), Serra dels Mateus, Puig d’Afra, La Garganta, Camí de la Torrentera, La Pixanera dels Matxos, Font de les Fogoses, Molí de l’Aubert, Pont de la Cau.

Sergi Plana, membre GECA de Sant Esteve d’en Bas, comenta que aquest any es recupera el format que hi havia abans de la pandèmia i hi haurà 4 avituallaments: al Pla de Bertajol hi haurà l’esmorzar, després de Puig Sabastida.

Un altre punt a destacar d’aquesta edició és que el donatiu de la XLII Lletissonada anirà destinat a la Fundació A. Bosch que finança la construcció d’una nova Àrea d’Hospitalització Oncològica Infantil a l’Hospital Vall d’Hebron.

Una altra de les novetats és que la Lletissonada d’enguany és que es complementarà amb la 3a edició del BAS Mountain Festival. Una jornada de muntanya amb col·loquis, audiovisuals i conferències.

Tota la info i inscripcions a: http://www.geca.cat/ban-lletissonada.php