Títols de transport de l’ATM Àrea de Girona

Zones

La Vall d’en Bas es troba a la zona 4 de l’ATM Àrea de Girona (àrea de color groc al mapa).

Si adquireixes un títol d’1 zona podràs desplaçar-te dintre de la zona 4 i les zones pont 3-4 i 4-5 (Besalú i les Planes d’Hostoles).

Si adquireixes un títol de 2 zones podràs desplaçar-te dintre de les zones 3, 4, 5 i les zones pont 3-4 i 4-5.

Si adquireixes un títol de 3 zones podràs desplaçar-te a qualsevol lloc de l’ATM Àrea de Girona.

Consulta la web de l’ATM Àrea de Girona per trobar informació actualitzada sobre el mapa de zones i els itineraris disponibles en cada zona.

Títols

L’ATM Àrea de Girona expedeix els títols T-10, T-10/30, T-50/30, T-MES, T-16, T-JOVE i T-70/90 FM/FN. A continuació trobaràs informació sobre els títols i tarifes vigents a partir del 15 de gener de 2024 fins al canvi de tarifes.

Els títols ofereixen preus econòmics per a usuaris recurrents i permeten fer transbordaments dintre de les zones contractades. Trobaràs més informació sobre les condicions d’adquisició i ús dels títols a la web de l’ATM Àrea de Girona.

T-10

Títol multipersonal que permet 10 desplaçaments dintre de les zones escollides. Vàlid fins al canvi de tarifes. Poden usar el títol diverses persones simultàniament, sempre que cadascuna consumeixi un viatge.

 • 1 zona: 6 €
 • 2 zones: 11,50 €
 • 3 zones: 16 €

El títol s’ha d’adquirir i recarregar als punts de venda de la Xarxa de venda i recàrrega. El preu de la targeta recarregable ATM és de 2,50 €.

T-10/30

Títol unipersonal que permet 10 desplaçaments durant 30 dies dintre de les zones escollides.

 • 1 zona: 5 €
 • 2 zones: 9 €
 • 3 zones: 12 €

El títol s’ha d’adquirir i recarregar als punts de venda de la Xarxa de venda i recàrrega. El preu de la targeta recarregable ATM és de 2,50 €.

T-50/30

Títol unipersonal que permet 50 desplaçaments durant 30 dies dintre de les zones escollides.

 • 1 zona: 17,50 €
 • 2 zones: 27,50 €
 • 3 zones: 33,50 €

El títol s’ha d’adquirir i recarregar als punts de venda de la Xarxa de venda i recàrrega. El preu de la targeta recarregable ATM és de 2,50 €.

T-MES

Títol unipersonal que permet desplaçaments il·limitats durant 30 dies consecutius dintre de les zones escollides.

 • 1 zona: 25 €
 • 2 zones: 37,50 €
 • 3 zones: 50 €

Preu bonificat per a persones en situació d’atur (veure condicions) i famílies nombroses i monoparentals de categoria general (20 %) i especial (50 %).

S’ha de sol·licitar el títol a l’ATM Àrea de Girona. Cal emplenar un formulari i enviar-lo per correu electrònic o presentar-lo presencialment a les oficines. Es pot escollir que t’enviïn la targeta a casa, però actualment s’ha d’activar i recarregar a Girona (properament, es podrà fer també als punts de venda de la xarxa de venda i recàrrega).

El preu de la targeta recarregable ATM és de 3,50 €.

T-16

Títol unipersonal gratuït per a persones de 4 a 16 anys. Permet desplaçaments il·limitats dintre de la zona de la Garrotxa. Això inclou tota la zona 4 del mapa (color groc) i les zones pont 3-4 i 4-5 (Besalú i les Planes d’Hostoles).

S’ha de sol·licitar el títol a l’ATM Àrea de Girona. Cal emplenar un formulari i enviar-lo per correu electrònic o presentar-lo presencialment a les seves oficines. Es pot escollir que t’enviïn la targeta a casa.

El plàstic de la targeta recarregable ATM és gratuïta, però si es perd o trenca per una mala conservació, s’aplicaran uns altres preus per renovar-lo.

Trobaràs totes les condicions a la web de l’ATM Àrea de Girona.

T-JOVE

Títol unipersonal per a persones de 4 a 30 anys amb un cost de 49 € per períodes de 90 dies. Permet desplaçaments il·limitats per tot el mapa de l’ATM Àrea de Girona (3 zones).

Preu bonificat per a famílies nombroses i monoparentals de categoria general (20 %) i especial (50 %).

S’ha de sol·licitar el títol a l’ATM Àrea de Girona. Cal emplenar un formulari i enviar-lo per correu electrònic o presentar-lo presencialment a les seves oficines. La targeta s’ha d’activar i recarregar a les oficines d’ATM Girona, tanmateix, aviat es podrà fer també als punts de venda de la xarxa de venda i recàrrega.

El preu de la targeta recarregable ATM és de 3,50 €.

T-70/90 FM/FN

Títol per a famílies nombroses i monoparentals. Permet als membres de la mateixa família fer 70 desplaçaments durant 90 dies. Poden usar el títol diverses persones simultàniament, sempre que cadascuna consumeixi un viatge.

Categoria general

 • 1 zona: 33,60 €
 • 2 zones: 64,40 €
 • 3 zones: 89,60 €

Categoria especial

 • 1 zona: 21 €
 • 2 zones: 40,25 €
 • 3 zones: 56 €

S’ha de sol·licitar el títol a l’ATM Àrea de Girona. Cal emplenar un formulari i enviar-lo per correu electrònic o presentar-lo presencialment a les seves oficines. La targeta s’ha d’activar i recarregar a les oficines d’ATM Girona, tanmateix, aviat es podrà fer també als punts de venda de la xarxa de venda i recàrrega

El preu de la targeta recarregable ATM és de 3,50 €.

Transbordaments

 • Cal validar la targeta cada vegada que fas un transbordament.
 • Els títols T-10, T-10/30, T-50/30, T-FM/FN 70/90 permeten fer un màxim de 3 transbordaments als diferents modes de transport integrats en un mateix desplaçament (origen-destí) i amb limitacions horàries d’1 hora i 15 minuts per a la 1 zona, d’1 hora i 30 minuts per a 2 zones i d’1 hora i 45 minuts per a 3 zones.
 • No es consideren transbordaments quan se superi el nombre de zones per a les que és vàlid el títol, excepte en el cas dels títols de 3 zones, que no tenen aquesta restricció, i quan el mode de transport de la validació del trajecte anterior i de la validació actual sigui el mateix i la línia coincideixi.

Trobareu més informació sobre les condicions d’adquisició i ús dels títols a la web de l’ATM Àrea de Girona.


Data d’actualització: