L’Ajuntament de la Vall d’en Bas aprova el pressupost per l’any 2023

En total, el pressupost de l’Ajuntament serà de 4.246.250 €, que suposa un increment del 8,18% respecte a l’any anterior

En el ple ordinari celebrat aquest 29 de novembre, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha presentat el pressupost de l’any 2023 per un import total de 4.246.250 euros. El nou pressupost s’ha aprovat durant el Ple Municipal amb els vots favorables de l’equip de govern La Vall Plural-AM i amb l’abstenció de Junts x la Vall.

Un increment per continuar donant suport a les àrees de Territori, Educació, Cultura i Habitatge

El pressupost del 2023 incrementa un 8,18%, respecte a l’any anterior. Amb aquest augment, es vol mantenir la línia de suport a les àrees d’Educació i Joventut, Cultura, Territori i Habitatge. Els pressupostos no només permeten seguir donant serveis, sinó que s’incrementen.

Pel que fa al capítol d’inversions, destaquen les obres de sanejament en els diversos nuclis de la Vall d’en Bas, la canalització d’aigua cap al nucli de la Pinya, noves accions de transició energètica, el condicionament del carrer Ample de Sant Esteve d’en Bas, arranjaments de carrers i carreteres i una aposta per l’habitatge.

Durant el Ple, també s’ha aprovat la moció que insta a la Direcció General de Trànsit a prendre les mesures oportunes perquè la ciutat d’Olot recuperi les proves teòriques del carnet de conduir. A l’inici de la pandèmia, la DGT va decidir concentrar els exàmens a Girona com a mesura de prevenció per evitar contagis. Ara, des de l’Ajuntament se sol·licita el retorn de les proves a Olot per estalviar trajectes i donar més facilitats a la ciutadania.