Treball

Des de l’Ajuntament, volem posar en coneixement tota la informació relativa als recursos en qüestions laborals que ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquest servei disposa d’una xarxa d’Oficines de Treball repartides arreu del territori.

L’oficina de treball de la Garrotxa ofereix serveis d’ocupació a la població i empreses de la Vall d’en Bas. Se situa a Olot, concretament, a l’edifici enfront dels pavellons d’esports, a l’avinguda de la República Argentina, s/n.

➤ Dades de l’oficina de treball de la Garrotxa.

Ofertes de feina disponibles

Servei d’orientació laboral

Des de l’Oficina de Treball, s’ofereix un servei d’orientació i assessorament laboral per a totes aquelles persones que vulguin millorar la seva ocupabilitat i millorar el seu perfil professional. Existeixen diverses opcions:

  • Atenció presencial amb cita prèvia
  • A través de videoconferència

El servei es pot sol·licitar trucant al 900 800 046 o a l’adreça electrònica otg_olot.soc@gencat.cat.

Formació subvencionada

Servei on poder consultar tota l’oferta formativa que ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya. Hi podreu trobar cursos de formació laboral, de competències bàsiques, certificats de professionalitat, diverses titulacions…

Cercador de cursos, especialitats i centres de formació

Per a més informació podeu trucar al 900 800 046 o adreçar-vos a otg_olot.soc@gencat.cat.

Servei d’intermediació laboral

L’oficina de treball fa de pont entre les empreses que ofereixen llocs de treball i les persones que busquen feina. D’una banda, recull les dades de les persones sol·licitants de treball i elabora els seus perfils professionals. D’altra banda, permet a les empreses gestionar ofertes de treball i buscar candidatures adients al perfil professional sol·licitat.

Disposeu de les següents opcions per gaudir del servei d’intermediació laboral:

  • Respondre una entrevista en profunditat de l’oficina de treball en què recollirà les dades personals, de formació i experiència laboral. Cal trucar al 900 800 046 o escriure a otg_olot.soc@gencat.cat.
  • Registrar-se al portal Feina Activa, introduir les dades i sol·licitar les feines que s’ofereixen al portal.

Disposeu de les següents opcions per gaudir del servei d’intermediació laboral:

Xarxa d’atenció a les dones en situació de violència masclista

Des de les Oficines de Treball s’ofereix un dispositiu d’atenció personalitzada en l’àmbit de l’ocupació per aquelles dones en situació de violència masclista. És un servei d’ acompanyament gratuït, voluntari i confidencial adreçat a dones en procés de recerca de feina, que cerquin formació professionalitzadora o vulguin rebre orientació i assessorament laboral.

Telèfon de contacte: 667 36 58 68

Correu de contacte: laia.suner@gencat.cat o mlopezpalome@gencat.cat

Dispositiu trans

És un dispositiu d’acompanyament a l’orientació per a la inserció laboral de persones trans, tant de manera presencial com telemàtica. La participació en aquest servei és voluntària. El seu objectiu és garantir que les persones trans puguin exercir els seus drets a l’ocupabilitat en millors condicions i des de la no discriminació. Aquest dispositiu actuarà de manera coordinada amb la xarxa pública SAI de serveis d’atenció integral LGTBI de Catalunya.

Telèfon de contacte: 900 800 046

Correu electrònic: assessorament.olot.soc@gencat.cat o otg_olot.soc@gencat.cat


Data d’actualització: