Taller de mascaretes facials d’argiles i plantes

La pell és l’òrgan del cos més gran. Es pot regenerar, és impermeable, resistent i flexible, respira i es manté actiu 24 hores al dia. Però també és vulnerable a tota mena d’agressions, externes o internes, de manera que és important prioritzar-ne les cures. La hidratació i protegir-la dels rajos ultraviolats són claus en la seva preservació.

Qui estigui interessat a aprendre més sobre aquest tema es pot apuntar a un taller de mascaretes facials que es farà aquest proper dissabte 11 de març a Can Trona. Una activitat que forma part del cicle “Plantes silvestres.La flora local oblidada”.

El taller, a càrrec de l’Òria, experta en cosmètica natural, consisteix en ensenyar als assistents a crear mascaretes facials casolanes a partir d’argiles i de plantes silvestres que es poden trobar a la zona. Aquest tipus de mascaretes ajuden a fer una neteja profunda de la pell i una hidratació natural, sense la necessitat d’utilitzar productes químics.

Si us hi voleu apuntar, el torn de matí ja està completament ple, però encara queden places disponibles pel torn de tarda, que es realitzarà de les 16h a les 18.30h. Podeu comprar la vostra entrada a través de la pàgina web de Can Trona a cantrona.koobin.cat El preu és de 15 euros per persona.

No deixeu escapar aquesta oportunitat única d’aprendre a crear mascaretes facials casolanes i descobrir els beneficis de les argiles i de les plantes silvestres per a la pell.