Teatre d’humor amb ‘Disorder’ a Can Trona

Aquest dijous 1 de juliol gaudeix d’una proposta carregada d’humor a l’exterior de Can Trona.

Cal inscripció prèvia aquí: https://forms.gle/iGfuLD9bitCJeLbf8​

Cada dia fem tràmits, presentem documents, busquem certificats,…fem papers. Avui l’oficina surt al carrer per ordenar i controlar. Per fer veure els perills a què s’exposa el vianant. Aquest oficinista transforma l’espai fent feina, transformarà les nostres emocions. Ha vingut a canviar el mòn… o si més no ho intentarà! Un certificador de certituds. Acompanyat per la interacció i la participació del públic redescobrirant i reordenarant el carrer. Esperi el seu torn!

Pere Hosta es forma com a clown amb mestres de primer nom i de forma autodidacta combinant els estudis teatrals a El Galliner, i a altres escoles, amb la carrera d’història a la UdG.

Participa en televisió, animacions, teatre de carrer i presenta el seu primer espectacle com a clown al 2002 a la Fira de Tàrrega: On ets, noia?, amb direcció de Pep Vila.

Crea la seva propia i particular companyia amb l’espectacle Tal com soc (2005), després presenta Out! (2008), amb projecció internacional, obrint un camí que continua al carrer amb Postal Express. Pàjaru (2011) és una creació dirigida per Sophie Borthwick que obté el Premi al Millor Espectacle Gironí Estrenat a Temporada Alta 2012 amb coproducció d’El Canal. La seva última producció de carrer és Open Door, estrenat l’octubre de 2015.

Alterna les actuacions amb la docència en teatre i clown.

Ha col·laborat en els Matx de Pallassos (Circ Cric) juntament amb Tortell Poltrona. Ha codirigit l’espectacle Que bèstia!, de la companyia Tortell Poltrona (2018).

Membre de la companyia La Bleda des del 2001, en dirigeix els darrers espectacles: Maduuuixes, Tut-turutut la princesa!, SuperBleda i Les vacances de Madame Roulotte, amb la qual es consolidat la companyia dins l’àmbit del teatre familiar a Catalunya.

El 2017 crea un nou projecte d’humor Slow Olou, amb Toti Toronell, amb el qual estrena l’espectacle Escargots a la Fira de Tàrrega 2018. El 2019 presenten un espectacle de circ, Diòptries, coproduït per la Fira Trapezi, juntament amb Toronell. Slow Olou rep dos premis Zirkolika 2019.