Bas de Màgia

Bas de Màgia’ és una plataforma per descobrir la Vall d’en Bas de forma lúdica i didàctica de la mà dels personatges màgics que l’habiten. A través de relats i joc es poden visitar els racons del nostre municipi, conèixer la cultura, les tradicions, el patrimoni i els productes locals. L’aplicació mòbil s’ha plantejat com un projecte transmèdia per al públic familiar, infantil i juvenil i es pot jugar de forma individual o en grup. El joc es desenvolupa en 7 itineraris, un a cada poble de la vall. Cada ruta és protagonitzada per un ésser màgic i s’articula al voltant d’un eix temàtic com són els pagesos de remença, els bandolers o la vida a pagès, entre altres.

A més del públic familiar, el joc també està pensat per a grups escolars. Seguint amb la línia de la gamificació dels continguts pedagògics, es treballen diverses competències transversals, com el treball en equip i el pensament analític, i instrumentals, com l’orientació o la comprensió oral, entre altres.

Per jugar-hi, cal accedir al web joc.basdemagia.cat, escanejar el codi QR, escollir l’aventura ‘Bas de Màgia’ i triar un dels itineraris. Un cop geolocalitzat el primer indret, i després de resoldre una prova o enigma, el jugador és recompensat amb una nova informació i pot seguir jugant. Al final de cada itinerari, el jugador rep premis i recompenses.

+ Informació