Com arribar

A causa de l’extensió geogràfica de la Vall d’en Bas, i al fet que la configuren set pobles, hem pres sempre com a punt d’arribada la rotonda de la Serra, fins i tot per aquells que volguessin anar al nucli de la Pinya. Tot i això, cal matisar que per arribar a la Pinya en cas que sigui des d’Olot, l’opció més fàcil és pel barri del Pla de Dalt d’aquesta ciutat.


PER CARRETERA

DES DE BARCELONA
Des de les rondes agafar l’Autopista AP-7 fins a la sortida 2 C-17 Parets/Vic/Puigcerdà.
Seguir per C-17 en direcció Vic. Un cop passat Vic, seguir en direcció Ripoll i agafar la sortida Manlleu/Torelló Sud. Agafar la C-37 direcció Olot. Abans d’arribar a la Vall d’en Bas travessareu els túnels de Bracons i de Rubió. Al cap de pocs metres de travessar el túnel de Rubió trobareu la rotonda de la Serra.

  • Feu clic aquí per a veure el mapa ampliat

DES DE LA CATALUNYA CENTRAL
Agafar la C-25 Eix transversal en direcció Vic. Agafar la sortida en direcció Manlleu/Torelló/Ripoll. Agafar la C-17 i la sortida Manlleu/Torelló sud. Agafar la C-37 direcció Olot. Abans d’arribar a la Vall d’en Bas travessareu els túnels de Bracons i de Rubió. Al cap de pocs metres de travessar el túnel de Rubió trobareu la rotonda de la Serra.

  • Feu clic aquí per a veure el mapa ampliat

DES DE GIRONA
Sortir en direcció Salt i agafar la N-141 fins a Anglès. Agafar la C-63 en direcció Olot fins a arribar a la rotonda de la Serra.

  • Feu clic aquí per a veure el mapa ampliat

DES DE LA FRONTERA FRANCESA
Un cop passada la frontera agafar l’AP-7 en direcció Figueres. Agafar la sortida 4 Figueres Sud. Agafar l’A-26/N-260 en direcció Olot. Continuar per l’A-26/N260 fins a la sortida 84 Olot Nord agafant la tercera rotonda de la sortida en direcció Olot Centre. Agafar la C-152 (Vial Sant Jordi) en direcció les Preses. Travessar les Preses i seguir recte fins a la rotonda de la Serra (a la banda dreta de la carretera de les Preses, teniu l’opció d’anar en un primer trencant a la Pinya i en un segon trencant al Mallol i Sant Privat d’en Bas).

  • Feu clic aquí per veure el mapa ampliat

EN TREN
Agafar línia Barcelona Puigcerdà fins a l’estació de Vic. Des d’aquí es pot agafar l’autobús que fa la línia Vic-Olot. Consulta els horaris de tren i autobusos a www.renfe.com i www.teisa-bus.com.


ALTRES MITJANS

  • DES DE L’AEROPORT DE GIRONA
    Sortir de l’aeroport en direcció Girona i agafar la C-25 (eix transversal) direcció Santa Coloma de Farners/Girona/Lleida. Agafar la C-63 en direcció Anglès. Continuar per la C-63 en direcció Olot fins a arribar a la rotonda de la Serra.
  • TRANSPORTS PÚBLICS
    La Vall d’en Bas està comunicada amb Girona i Barcelona a través del servei d’autobusos de l’empresa TEISA. Podeu consultar-ho a www.teisa-bus.com