Espai municipal de pícnic Els Pins

A 615 metres sobre el nivell de mar i a només vint minuts del nucli de Sant Privat d’en Bas hi trobem en un marc immillorable una pineda habilitada com a àrea de pícnic, anomenada Els Pins.

I és que l’àrea dels Pins us servirà tant per anar-hi a passar la jornada i aprofitar després per banyar-vos a les gorgues del Gurn o per fer-hi un bon esmorzar camí cap al Salt del Sallent.

Aquest estiu, i en la línia del que s’ha anat fent els darrers anys, s’emprenen una sèrie de mesures per tal de regular l’accés a la zona dels Pins i evitar la sobrefreqüentació d’aquest espai, evitant així la degradació ambiental.

Per aquest motiu, se seguirà amb la restricció d’accés als vehicles motoritzats fins a un màxim de 40. Els preus no canvien respecte l’any passat: serà gratuït per als veïns de la Vall d’en Bas i costarà 2€ per moto, 5€ per cotxe i 7€ per furgoneta. Un dels canvis d’aquest any es l’ampliació de l’horari, que passa a ser de 8.30 a 20.00.

Un altre dels canvis és la introducció de la figura dels Agents Cívics als Hostalets, que regularan els aparcaments del poble i faran d’informadors de les conductes incíviques sobretot relacionades amb el mal estacionament dels vehicles.

Les restriccions als Pins són vigents des del 25 de juny i s’allargaran fins l’11 de setembre.

Es demana col·laboració i respecte als visitants per mantenir l’espai lliure de deixalles.

Moltes gràcies!

20140106_010153_opt

20140106_010331