Una temporada esportiva de primera!

El Club Bàsquet la Vall d’en Bas aconsegueix dos ascensos a Primera Catalana i el Club Futbol Vall d’en Bas guanya 3 lligues… a l’espera d’una possible quarta.

Els dos equips sèniors del Club Bàsquet la Vall d’en Bas han quedat campions i campiones, certificant l’ascens a Primera Catalana i celebrant el segon ascens en dos anys! La temporada passada, tots dos equips van assolir l’ascens i, enguany, ho han tornat a repetir. En la seva primera temporada a Segona Catalana, tant el primer equip masculí com el femení han aconseguit guanyar la lliga! L’any que ve, els dos equips competiran a Primera Catalana.

El Club de Futbol Vall d’en Bas també està de celebració! L’Aleví femení ha quedat campiones de Primera Divisió i jugaran la Copa Catalunya; i l’Aleví masculí ha quedat campió de lliga del Consell Comarcal d’Osona. En categoria infantil, l’Infantil A femení ha guanyat el títol de la Segona Divisió i ha asconseguit l’ascens a Primera!

I no és tot! A falta d’una jornada, el Cadet A masculí és el segon classificat, empatat a punts amb el primer. Si aquest cap de setmana aconseguissin un millor resultat que el primer classificat, l’equip també quedaria campió de lliga i sumaria una lliga més a la gran temporada del club!

Des de l’Ajuntament, volem donar l’enhorabona als dos clubs per les magnífiques temporades esportives, per la gran feina educativa i social i per posar ben alt el nom de la Vall d’en Bas! Felicitats!