La setmana passada vam visitar el Parc Agrari de la Conca d’Òdena per conèixer el seu model de dinamització territorial, un referent per a la creació de l’Espai Agrari a la Vall d’en Bas.
40 professionals del sector agroalimentari, incloent pagesos, ramaders, tècnics i polítics, vam participar en aquesta jornada per conèixer iniciatives que poden impulsar la pagesia local i les activitats vinculades amb el sector.
Després de l’explicació del Consell de l’Anoia, i @eixarcolant a @ajjorba vam fer dues visites a finques de la zona. A Eco Puig Aguilera vam descobrir una finca ecològica de xai i agricultura amb un museu d’eines tradicionals del camp. A Can Mestre, vam veure un model de producció de cereals ecològics amb molí propi i comercialització directa.
Durant la visita, vam gaudir d’un dinar de proximitat amb productes locals a El cafe de jorba, un espai ideal per a la reflexió i establir vincles entre els participants.
Una jornada fructífera que reforça el nostre compromís amb el desenvolupament de l’Espai Agrari a la Vall d’en Bas, una eina de dinamització territorial i econòmica per potenciar el nostre espai agroramader.
Jornada organitzada per Arran de Terra i Adrinoc juntament amb l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.
