Arriba la segona trobada d’estudiants d’educació social

El dijous 9 de maig Can Trona serà un espai de reflexió entorn de l’acció comunitària en l’àmbit rural.

La programació iniciarà a tres quarts de quatre amb la intervenció de la regidora d’acció comunitària, Magda Roca, i les caps d’estudis i tutores referents de la Universitat de Vic, Aina Lobaco, i la Universitat de Girona, Carol Puyaltó.

Seguidament, el professor i investigador de la Universitat de Girona, Eduard Carrera, ens parlarà de l’acció comunitària com a objectiu per transformar els pobles. Després, farem una pausa amb berenar que prepararà l’alumnat del PTT Garrotxa.

Continuarem amb una taula rodona sobre els reptes de l’acció comunitària en l’àmbit rural, amb la participació de l’Anna Casamitjana, del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa; la Laura Teixidor, de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa; la Magda Roca, de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas; i també d’alguns membres del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Acabarem l’acte amb una dinàmica per pensar respostes als reptes de manera col·lectiva i compartir les propostes que es generin. La jornada acabarà a un quart de vuit del vespre.