CineXic: ‘Jacob, Mimi i els gossos del barri’

Aquest mes de maig torna una nova projecció de Cine Xic, el programa d’impuls a la difusió del cinema infantil en català.

La pel·lícula escollida és ‘Jacob, Mimi i els gossos del barri’, que tracta la història d’en Jacob i la Mimi en el seu intent d’aturar un projecte de negocis amb l’ajuda dels gossos del seu barri. La projecció es farà aquest dissabte, 20 de maig, a les 16.30 h a l’Auditori de Can Trona. Podeu comprar la vostra entrada a 3 € a cantrona.koobin.cat.

SINOPSI: En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!

CineXic: 'Jacob, Mimi i els gossos del barri'. Dissabte 20 de maig, a les 16.30 h a Can Trona