El Festival Bachcelona organitza la ruta musical la Vall d’en Bach

Dissabte 27 d’abril recorrerem en bicicleta la Vall per connectar amb tres esglésies romàniques on ens esperaran concerts i degustacions de productes locals. La ruta inclou esglésies tan emblemàtiques com Sant Romà de Joanetes o Santa Maria de Puigpardines.

L’activitat començarà a les 10 h a Can Trona i es preveu que acabi a les 14 h amb un dinar popular a Can Trona. Podreu desplaçar-vos amb la vostra bicicleta o amb un altre mitjà de transport. També es podran llogar les bicicletes.

L’Escola Superior de Música de Catalunya ens interpretarà la suite per a cello núm. 6 BWV 1012, Die Kunst der Fuge BWV 1080 i la sonata núm. 5 en fa menor per a violí i clave BWV 1018.

El preu de l’activitat és de 22 € sense lloguer de bicicleta, de 38 € amb el lloguer d’una bicicleta mecànica i de 56 € amb el lloguer d’una bicicleta elèctrica. Els preus inclouen l’assistència als concerts, les degustacions i el dinar.

Trobareu més informació sobre l’activitat i l’accés a les inscripcions a https://www.bachcelona.com/events/la-vall-den-bach/