La fibra òptica arribarà a la Vall d’en Bas aquest 2017

La Xafogar, la Xarxa de Fibra Òptica Mancomunada de la Garrotxa, arribarà aquest 2017 a la Vall d’en Bas.  Aquesta és una iniciativa sorgida del consell d’alcaldes de la Garrotxa i el desplegament es du a terme des del Consell Comarcal de la Garrotxa, el Consorci SIGMA i la Fundació guifi.net.

Pel desplegament d’aquesta infraestructura es proposa un model de finançament col·laboratiu, amb aportacions dels ajuntaments i usuaris. L’Ajuntament de la Vall d’en Bas hi destinarà una partida de 15.000€ aquest any, tot i així és important comptar amb el suport d’empreses i particulars per accelerar-ne la implementació. Els veïns i veïnes de la Vall d’en Bas que estiguin interessats en donar-se d’alta poden sol·licitar el formulari a l’Ajuntament.

Podeu trobar tota la informació del projecte a la pàgina web www.xafogar.cat

 

En la xarxa de fibra òptica mancomunada hi poden operar els següents operadors en concurrència que us poden oferir diferents condicions i serveis:

Goufone 
www.goufone.com
Jordi Garcia
Telèfon de contacte: 637 722 578
Correu-e: jgarcia@goufone.com

Xartic 
www.xartic.net
Toni Blazquez
Telèfon de contacte: 699 318 197
Correu-e: comercial@xartic.net

Girona Fibra 
www.gironafibra.cat
Andreu Cortada
Telèfon de contacte: 639 636 868
Correu-e: info@gironafibra.cat

Indaleccius
www.indaleccius.com
Josep Guasch
Telèfon de contacte: 972 57 60 74
Correu-e: jguasch@indaleccius.com

 

 

En cas d’estar interessats en prendre part a la iniciativa, us agrairem que ens ho feu saber i us facilitarem el corresponent document d’alta.