La Vall d’en Bas durà a terme tallers d’autodefensa feminista durant els mesos d’abril i maig

La campanya comarcal Retalla les violències, enganxa les cures organitza tallers d’autodefensa destinats a dones i persones amb identitats dissidents per aprendre a actuar davant de les situacions de violència masclista i LGTBIfòbica.

Aprendrem a respectar els nostres límits, a empoderar-nos, a saber dir NO a allò que no desitgem amb la veu, l’actitud, la mirada i, només en casos on no queda una altra sortida, l’ús de tècniques físiques. No negarem l’existència d’aquests casos i ens prepararem per afrontar-los.

Taller d’aprofundiment d’autodefensa feminista: Cada dilluns del 8 d’abril al 27 de maig de 18:30 a 20:30 h al pavelló d’esports de Sant Esteve d’en Bas.

Taller intensiu d’autodefensa feminista: Dissabte 25 de maig de 10 a 14 h al Local Social de Les Olletes.

Tots els tallers són gratuïts i no cal experiència prèvia. L’edat mínima per a assistir-hi són 16 anys, o 12 anys si es ve acompanyada, i no hi ha límit d’edat. Es demana portar roba còmoda i aigua als tallers.

📝 Cal inscriure’s a l’enllaç vallbas.cat/tallersautodefensa. Per més informació podeu contactar amb el SAI Garrotxa (tel. 679 69 84 47).