Esports

pave

INTRODUCCIÓ

La Vall d’en Bas i l’esport han estat sempre lligats. El nostre municipi ha donat grans esportistes en moltes modalitats: futbol, motocicletes, atletisme… amb noms com Miquel Soler o Marc Colomer per posar només dos exemples.

Cadascun dels nostres municipis compta amb el seu propi camp de futbol i el seu propi equip, competint a segona i a tercera regional. A més, el Sant Esteve d’en Bas, disposa també d’un equip de futbol femení.

Tot i que se’n parla extensament a la secció dedicada al turisme, la Marxa Cicloturista Terra de Remences o la Lletissonada són una altra expressió del nivell esportiu de la Vall d’en Bas.


INSTAL·LACIONS

Com a gran instal·lació esportiva, la Vall d’en Bas disposa d’un pavelló municipal. Pavelló que ha superat totes les expectatives d’èxit i que no l’utilitzen només ciutadans de la Vall, sinó també dels municipis veïns com Olot, les Preses o Sant Feliu de Pallerols.

Ubicat a l’entrada del poble de Sant Esteve d’en Bas, al costat de la piscina i el camp de futbol, consta de tres espais diferents. Una pista esportiva de 900 metres quadrats amb una pista de futbol, una d’handbol, tres de bàsquet i dues de volei. També disposa d’un gimnàs amb màquines de darrera generació. També s’hi fan classes dirigides de tot topus com ioga, pilates, tonificació, spinning o sessions de manteniment.

Consulta programació, tarifes i preus… 

ASSOCIACIONS ESPORTIVES

C.E Sant Esteve d’en Bas

GECA (grup excursionista)

Club Ciclista Bas

C.B La Vall d’en Bas

Joanetes Club de Futbol

St. Privat d’en Bas Futbol Club

Club Futbol Vall d’en Bas