Transport a demanda clic.cat

Clic.cat és un servei de bus que et desplaça per la Vall d’en Bas, Riudaura, les Preses i Olot. Dintre dels horaris establerts, has de fer una reserva amb un cert temps d’antelació i el bus passarà a recollir-te a la parada que hagis demanat.

En aquesta pàgina trobaràs informació sobre:
Ubicació de les parades
Preu
Horaris
Com reservar
Com cancel·lar una reserva
Hora prevista de recollida i arribada

Ubicació de les parades

Les parades estan senyalitzades amb una marquesina o altres senyals que indiquen el punt concret on s’atura el bus. El bus no s’aturarà a parades que no s’hagin reservat amb anterioritat.

Estació d’autobusos, Olot Hospital Comarcal, Olot Bústies, Riudaura Carrer d’Olot, Riudaura Parc Infantil - Can Gaburra, la Pinya Veïnat de l’Avellana, la Pinya Veïnat Nou, el Mallol Veïnat Cirera, el Mallol Les Olletes, el Mallol Entrada al puig del Mallol, el Mallol Carrer de Pau Casals, Barri Verntallat Consultori, Sant Privat Ca la Carmelita, Sant Privat Veïnat del Salt del Sallent, Sant Privat Nucli antic, Sant Privat Veïnat de Pocafarina, Sant Privat Trencant de Puigpardines La Cooperativa, Puigpardines Can Trona, Joanetes Local Social, Joanetes L’Hostal de Dalt, Joanetes La Coromina, Joanetes Ctra. de Sant Esteve a Can Trona, Joanetes Trencant del cementiri, els Hostalets Local Social, els Hostalets Aparcament, els Hostalets Polígon de la Serra, Sant Esteve Centre d’Atenció Primària (CAP), Sant Esteve Carrer Ample, Sant Esteve Carretera de Santa Coloma, Sant Esteve Cruïlla de l’Alberg, Sant Esteve

Preu

Bitllet senzill: 1,85 €.

Bitllet senzill amb la targeta Valor: 1,20 €. La targeta Valor és una targeta moneder multipersonal que es pot comprar i recarregar al mateix bus.

Títols de l’ATM Àrea de Girona

Horaris

De dilluns a divendres feiners.

Dissabte, diumenge i festius de l’1 de juliol a l’11 de setembre.

Consulta els horaris de sortida i arribada del bus.

El bus transcorre tota la línia en 50 minuts, però pot tardar més o menys segons les parades que s’hagin sol·licitat. El bus fixa el recorregut 15 minuts abans de l’inici del trajecte i s’aturarà només a les parades que s’hagin reservat.

Com reservar

El servei s’ha de reservar amb una antelació mínima de 15 minuts abans de l’hora prevista de sortida del bus de la primera parada de la línia.

Heu d’indicar la parada d’origen i de destí. En cas que necessiteu una plaça per a persones amb mobilitat reduïda, també ho heu d’indicar a la reserva. Cada persona pot reservar un màxim de 5 places.

Logo Nemi

Podeu reservar a través de l’aplicació Nemi disponible per a dispositius mòbils Android i Apple. Veure el videotutorial.

Icona de telèfon.

Podeu reservar amb una trucada telefònica al 972 204 868 de dilluns a divendres feiners de 8 h a 20 h.

La primera vegada que empreu el servei us heu de donar d’alta amb el nom, cognoms, document d’identitat i número de telèfon. L’aplicació mòbil també us demanarà el municipi de residència i l’adreça de correu electrònic.

Com cancel·lar una reserva

Podeu cancel·lar la reserva trucant al 972 204 868 de dilluns a divendres feiners de 8 h a 20 h. Les reserves fetes des de l’aplicació mòbil també es poden cancel·lar des de la pestanya de pròximes reserves.

Si feu una reserva i no us presenteu ni tampoc la cancel·leu, rebreu un avís. Quan acumuleu tres avisos en poc temps, el compte o número de telèfon us quedarà bloquejat temporalment.

Informació sobre l’hora prevista de recollida i arribada

Quan reserveu a través de l’app, rebreu una notificació sobre l’hora que es preveu que arribi el bus a la parada que heu sol·licitat abans que iniciï el trajecte. Un cop dins del bus, se us informarà de l’hora d’arribada prevista. També podeu visualitzar a través de l’app la posició del vehicle en temps real.

Quan reserveu per telèfon, se us informarà de l’hora prevista que arribi el bus a la parada en el moment de fer la reserva.

També et pot interessar

Línies de bus amb parada a Sant Esteve
Informació general sobre el transport públic al municipi


Data d’actualització: