Participa en les activitats per a la Marató de TV3

Aquest dissabte 16 de desembre el municipi organitza activitats per a tots els públics amb l’objectiu de recaptar fons per a la Marató de TV3. Gaudirem del tradicional concert de la coral de les Mum’s, una gimcana en què s’haurà de buscar el caganer, la xocolatada i cagada de tió dels Gínjols d’en Bas, i un concert del grup la Cosina, que forma part del circuit folc.

A les 18 h. Les Mum’s canten per a La Marató a dins de l’Església de Sant Esteve. Taquilla inversa.

A les 18.45 h. Gimcana Troba el Caganer organitzada per les Mum’s.

A les 19 h. Xocolatada popular i cagada de tió a càrrec dels Gínjols.

A les 19.30 h. Concert del grup La Cosina a la Plaça Major de Sant Esteve d’en Bas. Entrada lliure. Es recolliran fons per la Marató de TV3.

Clara Colom tocant l'acordió i dos membres més del grup la Cosina.

El concert de La Cosina ens oferirà una barreja de ritmes d’arrel i moderns amb lletres desenfadades. Un directe festiu, alegre i compromès que ens aboca a aquelles places plenes de garlandes. Reivindica la vida social a les places, les lluites col·lectives, el sentiment d’amor a la terra, a qui la treballa, a entendre el poder del paper de la gent gran i a estimar tots aquells moments que ens fan entendre que som poble, barri o família. Després d’haver estat l’acordionista de Roba Estesa, Clara Colom lidera aquest grup, que presentarà el seu primer disc Hores vinguin.