Participa en l’enquesta d’habitatge

L’Ajuntament està en fase de redacció del Programa d’actuació municipal d’habitatge de la Diputació de Girona per fomentar l’habitatge de primera residència i així millorar l’accés a l’habitatge pels habitants del municipi.

La mesura té com a objectiu facilitar que les persones i les famílies puguin instal·lar-se en nuclis rurals, a través de la rehabilitació d’habitatges en desús i incentivar projectes que estimulin i reforcin l’accés a l’habitatge. Per això, és molt important conèixer les vostres necessitats d’habitatge i els interessos de la població que vulgui venir a viure al municipi.

Amb aquest objectiu, hem creat dues enquestes perquè respongueu segons la vostra situació i les pugueu compartir amb altres persones interessades. D’altra banda, a principis de febrer de 2024, s’organitzaran unes jornades sobre habitatge on s’informarà i es debatrà sobre els diferents models d’habitatge, tot posant l’accent en les cooperatives d’habitatge.

Com participar en l’enquesta

Opció 1. Emplena el formulari en línia. Accedeix a l’enquesta a través d’un dels enllaços següents. Clica a un enllaç o l’altre segons si vius al municipi o tens interès en venir a viure-hi.

Opció 2. En paper. Descarrega’t l’enquesta a través d’un dels enllaços següents, imprimeix-la, emplena-la i porta-la a l’ajuntament.

Opció 3. En paper. Vine a l’ajuntament. Et donarem el formulari imprès i podràs emplenar-lo i presentar-lo al moment. També te’l pots endur a casa i tornar-lo emplenat.

La data límit per participar en l’enquesta és el 29 de febrer de 2024.